Diverse onderzoeken voor Jongeren! Landelijk!

 

RESPONDENTEN VINDEN ONS!

VWO Fieldwork is hét selectiebureau voor werving en selectie van respondenten! VWO Fieldwork is ondernemingen en de overheid behulpzaam om een zo compleet en onbevooroordeeld mogelijk beeld te schetsen van individuele consumentenmeningen. Over allerlei producten en diensten. 

VWO is gespecialiseerd in het samenstellen van relevante     doelgroepselecties voor alle denkbare soorten onderzoek. Daartoe is     VWO altijd op zoek naar dames, heren en kids IN HEEL NEDERLAND die hun mening willen geven of zelfs met haast kwijt willen. Klik hier om aan te melden.

Communicatie en nieuwe trends!

Voor diverse opdrachtgevers vragen we in Nijmegen, Amsterdam, Almere, Utrecht, Zwolle en Amersfoort; kritische en trendy Kids (m/v) van 12-17jaar en Jongeren (m/v) van 17 tot 35+ die willen meedoen aan diverse bijeenkomsten over: Nieuwe trends in Internetcommunicatie, Fashion, Studie, Ov, Politiek, Social Communities, Muziek en Uitgaan,etc.

NB; Het is mogelijk dat we je ook vragen om mee te werken aan Online onderzoeken via je PC of je Smartphone! De onderzoeken zijn zeer informatief en er staat een ruime Fin. Vergoeding tegenover. Interested? Vul snel ons INSCHRIJFFORMULIER in!

VWO Fieldresearch, © Copyright 1992 - 2019 Alle rechten voorbehouden 

Algemene Voorwaarden VWO Arnhem 2019 PDF

<< TERUG